AIKIBAITS

Šeriminiai Boiliai Aiki Baits 1kg./18mm

8,00 €
Su PVM

Šeriminiai Boiliai Aiki Baits 1kg.

Rinktis:

Kiekis

Aprašymas

Šeriminiai Boiliai Aiki Baits 1kg.

Pineapple n butyric acid - tai yra “birdfood” tipo miksas, kuris sudarytas iš aukštos kokybės ingredientų. Tai subalansuoti ir visaverčiai masalai karpiams. Šie boiliai yra subtilaus ananasų kvapo su sviesto rūgštimi. Puikiai tinka naudoti pavasarį, vasarą ir rudenį.

Mulberry - tai yra “birdfood” tipo miksas, kuris sudarytas iš aukštos kokybės ingredientų. Tai subalansuoti ir visaverčiai masalai karpiams. Šie boiliai yra subtilaus uogų kvapo. Puikiai tinka naudoti pavasarį, vasarą ir rudenį.

Krill Fruit - Krill Fruit miksas sudarytas iš aukščiausios kokybės sudedamųjų dalių, aukšto kiekio Krilio miltų, hidrolizuotų krilio baltymų, Robin Red, pieno, augalinių baltymų, betaino. Tai pilnai subalansuotas ir visavertis masalas karpiams, kuriame yra optimalus kiekis baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų ir mineralų. Krill Fruit boiliai yra stipraus vėžiagyvių ( krilio) kvapo su subtiliu saldžių vaisiu aromatu.  Puikiai tinka naudoti pavasarį, vasarą ir rudenį.

Shellfish red - Shellfish Red miksas sudarytas is aukščiausios kokybės indigrientų ir vieno iš sėkmingiausiu karpinėje žūkleje naudojamo Robin Red priedo. Tai pilnai subalansuoti ir visaverčiai masalai karpiams, kuriuose yra optimalus kiekis baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų ir mineralų. Šie boiliai yra stipraus vėžiagyvių kvapo su subtiliu jūrų gėrybių aromatu. Puikiai tinka naudoti pavasarį, vasarą ir rudenį.

Shellfish plum - Shellfish Plum miksas sudarytas is aukščiausios kokybės indigrientų ir vieno iš sėkmingiausiu karpinėje žūkleje naudojamo Robin Red priedo. Tai pilnai subalansuoti ir visaverčiai masalai karpiams, kuriuose yra optimalus kiekis baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų ir mineralų. Šie boiliai yra stipraus vėžiagyvių kvapo su subtiliu jūrų gėrybių ir saldžios slyvos aromatu.  Puikiai tinka naudoti pavasarį, vasarą ir rudenį.

Monster red - Monster Red miksas sudarytas is aukščiausios kokybės indigrientų ir vieno iš sėkmingiausiu karpinėje žūkleje naudojamo Robn Red priedo. Tai pilnai subalansuoti ir visaverčiai masalai karpiams, kuriuose yra optimalus kiekis baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų ir mineralų. Šie boiliai yra stipraus krabo kvapo su švelniu kepenų, jūros gėrybių ir prieskonių aromatu.  Puikiai tinka naudoti pavasarį, vasarą ir rudenį.

Tutti frutti - tai yra “birdfood” tipo miksas, kuris sudarytas iš aukštos kokybės ingredientų. Tai subalansuoti ir visaverčiai masalai karpiams. Šie boiliai yra subtilaus ” tutti frutti” kvapo.  Puikiai tinka naudoti pavasarį, vasarą ir rudenį.